DANSK / ENGLISH

Besøg Brasserie Höst

Vores a la carte restaurant Brasserie HÖST har åbent
mandag - torsdag fra kl. 18.00 - køkkenet lukker kl. 21.30. 
Baren har åbent fra kl. 14.00, eller efter aftale

Book bord på info@horisont-aarhus.dk eller ring til os på tlf. 70208810. 

Med rendyrket madglæde og passion for lokale råvarer serverer vi god og inspirerende mad med fokus på smag og bæredygtighed. Køkkenet laver danske retter med præg fra hele verden.


FORRETTER / STARTERS

Svampesuppe med syltede bøgehatte, rodfrugtchips og urter  
Mushroom soup, pickled brown beech mushroom, root crop chips and herbs  
85,-
 
Stegte kammuslinger med brunet smør, kapers, sprød skinke samt urter
Pan fried scallops, browned butter sauce with capers, crispy dried ham and herbs
105,-

Røget andebryst med trøffelmayo, syltede græskar med nødde dukkah
Smoked duck breast with truffle mayo, pickled pumpkin with hazelnut-dukkah and herbs  
85,-

HOVEDRETTER / MAINS

Burger med sprød kylling, svampecreme, østershatte, syltede rødløg, pommes frites og dip  
Crispy chicken burger, creamy mushroom, fried oyster mushroom, french fries and dip 
185,-

Sprødstegt rødfisk, cremede porrer, små kartofler med urter og crudité af bolsjebeder  
Pan fried redfish, creamy leek sauce, beetroot crudité, potatoes with butter and fresh herbs  
195,-

Braiseret lammeskank med kartoffel-sellerimos, timian bagte gulerødder og rødvinssauce 
Braised lamb shanks, potato-celeriac mash, roasted carrots with thyme and red wine sauce 
185,-

Dagens ret
Dish of the day
195,-

VEGETAR / VEGETARIAN 
Bygotto med variation af selleri, saltbagt og syltet, hertil æble-kålsalat  
Barley-otto with a variety of celery, salt-baked and pickled with apple-cabbage salad  
160,-

DESSERTER / DESSERTS

Gateau Marcel med appelsinsorbet og karamelliserede mandler  
Gateau Marcel with orange sorbet and candied almonds
95,-

Ostetallerken – syltet tilbehør – hjemmebagt knækbrød
Cheese plate – pickled sides – homemade thins
110-,

Vi har fokus på danske råvarer



Dansk frugt & grønt

Dansk kød

Danske oste

Smiley-ordningen



Se vores altid opdaterede smiley her



Mad fra jord til bord


Vi har et tæt samarbejde med vores lokale leverandører, som altid sikrer os friske råvarer. Vi lægger stor vægt på smag og kvalitet. Vores laks leveres fra Færøerne og Fiskerøgeriet Katrinedal leverer vores røgede fisk.

Specialkost


Vi arbejder med en fedtfattig og meget grøn stil. Køkkenet producerer dansk mad med inspiration fra hele verden. Vi har fokus på danske råvarer og bæredygtighed. 

Vores kokke har stor viden om allergener og råvarerne - så spørg endelig.
Skriv til os hvis du ønsker at booke bord i restauranten.
Hvad kan vi gøre for dig? Skriv til os